Набір для моделістів AS-186 / BD-180k

  • 3451 грн.
  • Відмінний набір як для початківців моделістів, так і для досвідчених майстрів. Володіє широким спектром налаштувань і підходить для різних масштабів. Включає в себе:Компресор Fengda AS-186, поршневий, безмасляний, з одним циліндром і ресивером, стабілізуючим робочий тиск і формує запас повітря, що запобігає можливу пульсацію. Найпопулярніший з п...

    • Виробники Fengda
    • Модель: AS-186/BD-180k
    • Наявність: Є в наявності

    Відмінний набір як для початківців моделістів, так і для досвідчених майстрів. Володіє широким спектром налаштувань і підходить для різних масштабів. Включає в себе:

    Компресор Fengda AS-186, поршневий, безмасляний, з одним циліндром і ресивером, стабілізуючим робочий тиск і формує запас повітря, що запобігає можливу пульсацію. Найпопулярніший з представленої лінійки.

    На виході даного компресора встановлений редуктор з влагоотделителем, що дозволяє регулювати тиск повітря, що подається на аерограф, а також очищати його від вологи, яка вкрай небажана при роботі. Також на компресорі встановлений, так званий, "прессостат" (автоматичний регулятор тиску), який включає / вимикає компресор в залежності від споживання повітря.

    Низький рівень шуму дозволяє використовувати компресор як в домашніх умовах, так і в інших місцях, де потрібно відносна тиша. Гучність роботи даної моделі можна порівняти з рівнем роботи побутового холодильника.

    У поршневій системі не використовується ніяких змащувальних матеріалів, що значно спрощує його обслуговування і продовжує термін служби.


    Аерограф Fengda BD-180K У аерографі є кілька додаткових опцій:

    1) регулятор повітря;

    2) обмежувач ходу голки.

    Регулюючи потік повітря гвинтом, розташованим під бачком, можна оперативно змінювати величину крапель при розпилюванні фарби.

    А регулятором ходу голки можна «виставити» ширину лініі. Цим аерографом можна працювати як водними фарбами, так і фарбами на основі розчинників.

    Сопло: різьбове, 0,25 мм;

    Бачок: 9 мл незнімний з кришкою;

    Комплектується додатковим ремкомплектом 0,3 мм.

    Написати відгук

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
        Погано           Добре